Opties


Vervoer Vervoer Naar boven

We bieden de mogelijkheid aan om de bus H/T te nemen vanuit België voor 95 € pp. Je kan door onze bus opgepikt worden in Gent, Antwerpen of Leuven op donderdagavond. Het exacte uur van vertrek & precieze opstapplaats wordt je ten laatste 2 weken voor afreis per e-mail & sms gemeld.

Lees meer

Skipas Skipas Naar boven

Wanneer je deze reis boekt is de skipas 3 dagen Ski Amadé inbegrepen in je reissom (vrijdag, zaterdag en zondag).

Lees meer

Materiaal Materiaal Naar boven

Boek uw ski- of snowboardmateriaal op voorhand aan een zeer voordelige prijs bij SnowBite. Zo betaal je makkelijk tot 30% minder dan als je dit zelf ter plaatse zelf zou regelen. Bovendien hoeft u niet te sleuren met uw ski's of snowboard en kan u bij problemen ter plaatse het materiaal wisselen. De prijzen van deze opties vind je terug op de inschrijfpagina.

Lees meer

Verzekering Verzekering Naar boven

SnowBite biedt een annulatie -en reisverzekering aan, want je weet maar nooit...

Lees meer

Maaltijden Maaltijden Naar boven

Iedereen weet hoe duur de supermarkten zijn in Frankrijk en hoe moeilijk het is om hier de juiste ingrediënten bij elkaar te vinden. De SnowBite Foodpacks zijn hiervoor een goed en voordelig alternatief. In elk lekker foodpack is er eten voorzien voor een hele dag (ontbijt, middagmaal & diner), ideaal dus. U hebt de keuze tussen Classic Foodpack, Gourmet en als kers op de taart Foodpack Savoyard met typische streekproducten. Voor de vegetariërs bestaat er het speciaal samengestelde Foodpack Veggie.

Lees meer

SnowBite sweater voor slechts €10 pp. SnowBite sweater voor slechts €10 pp. Naar boven

Voor slechts € 10 kan je een kwalitatieve en warme SnowBite sweater kopen (winkelprijs kost deze € 34!). Zo kan je helemaal in style de piste afscheuren en pronken bij uw vrienden. U ontvangt de sweater in de bergen met daarbovenop 3 dikke kussen van onze SnowBite monitoren en/of monitrices.

Lees meer