Ski Amadé


Ski amadé is met meer dan 700 km aan pistes een skiregio die ertoe doet, en waar de avontuurlijke wintersporters zich helemaal kunnen uitleven. De skigebieden zijn bijzonder afwisselend, meer dan de helft van de pistes is rood en zelfs de beste skiërs hebben keuze te over!

 

Het is een samenwerking tussen vijf bekende skiregio's in het Salzburgerland en Steiermark. Het afgelopen decennium is er veel geld geïnvesteerd om Ski amadé wereldberoemd te maken. Er zijn onder andere tal van nieuwe liftverbindingen gekomen, en op 90% van de skipistes staan sneeuwkanonnen

+700 km pistes voor experts en beginners

+700 km pistes voor experts en beginners

formidabel en betaalbaar eten op de piste

formidabel en betaalbaar eten op de piste

Oostenrijkse après-ski

Oostenrijkse après-ski

Company Ski Oostenrijk 2020

DORP BAD HOFGASTEIN

Het dorpje Bad Hofgastein heeft een leuk en gezellig centrum met diverse restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. De après-ski kan hier op verschillende manieren beleefd worden. Sommigen duiken de schirmbar in bij het dalstation. Een schirmbar is een typische Oostenrijkse ronde après-ski tent waar je na het wintersporten terecht kunt. Daarnaast vind je in Bad Gastein één van de bekendste après-ski kroegen van Oostenrijk. De Silver Bullet Bar. 

BoekingCTA2