News


Studio Brussel en SnowBite slaan opnieuw de handen in elkaar 

Het academiejaar 2017 – 2018 is officieel gestart en dit betekent meteen ook het startschot van de onvergetelijke SnowBite wintertrips. Met zeer veel goesting en gewapend met een bijna 100 koppige crew zitten we in de startblokken voor misschien wel de wintertrip van je leven.

Bedrijven Shortski

in de kijker 


Ski en snowboard met jouw collega's in één van de mooiste skigebieden van de Franse Alpen. Geniet met uw team van een business trip op maat en versterk het groepsgevoel op creatieve wijze.
BOEK NU JOUW SHORTSKI 

Studio Brussel en SnowBite slaan opnieuw de handen in elkaar

We zijn opnieuw op Studio Brussel te horen met ons Ride On Filmfestival project, best wel proud.  Om onze vreugde met jullie te vieren, geven we graag twee duo tickets weg. Win deze makkelijk en snel door 3 vrienden te taggen in reactie en de buit is binnen. 

WIN RIDE ON FILMFESTIVAL TICKETS

Krokus Krokus  

never change a winning team 


Met zijn 330 dagen zon en sneeuwrijke pistes kunnen we ons geen betere bestemming voorstellen dan Risoul. Ondertussen is SnowBite er kind aan huis en worden we er jaarlijks met open armen ontvangen.

BOEK NU KROKUS

Partyweek Valmeinier - VRIESPUNT°


Diep in de Franse Alpen organiseert SnowBite  een adembenemende en ongeziene partyweek. Bovendien verhuist het bekende VRIESPUNT° concept ook mee naar deze prachtige locatie. Ontdek wat deze trip zoal te bieden heeft. 
ONTDEK VRIESPUNT°

Dit moet je zien, dit moet je zien


Maar liefst meer dan 10 000 lezers openen onze nieuwsbrief en dit doet ons uiteraard zeer veel deugd. Dikke merci om ons allemaal zo rijkelijk te blijven volgen, we zullen blijven innoveren en blijven gek doen, daar mag je op rekenen.

Nu concentreren we ons volledig op komende winter waar we een aantal nieuwe projecten zullen lanceren in september 2017. So be ready.  Maar nu ook full focus op Journey Of Sound to Balaton Sound Festival, ons zomerproject. Hier zullen we veel harten sneller zullen doen slaan met onze magische road trip langs kastelen in Duitsland, boat party’s en ruïn feestjes in Boedapest om uiteindelijk te eindigen op onze eigen camping vlak aan het Balatonmeer in Zamardi.

Frozen Beats was een bom

Onvergetelijke after season party


Met bijna 1000 bezoekers mogen we toch wel van een succes spreken.  Frozen Beats, ondertussen de 7de editie was eentje om in te kaderen. Dikke merci aan iedereen die aanwezig was.
FOTO'S

Full edit online Sportlife presents SnowClash 7: Meet The Legends - Flavored by Poliakov

Geniet van onze recap van deze toch wel memorabele 7e editie van SNOWCLASH. Bedankt aan de bijna 300 freestyle skiërs en snowboarders, riders, SnowBite monitoren, artiesten en onze partners in crime om hier een onvergetelijke week van te maken

AFTERMOVIE KLIK HIER

Keep in touch  

Journey Of Sound is booming 
 

Wacht niet langer en boek snel als je nog mee wil op deze muzikale road trip richting Balaton Sound Festival met feesten in een Duits Kasteel, een Ruïn Club in Boedapest en op de Belgian Camping in Zamardi. Daarnaast genieten jullie in de alomgekende hot tubs én op de rivier met een Boat Party.
BOOK NOW

Persoonlijke uitnodiging speciaal voor jou


We kunnen het niet ontkennen, het was een fantastisch SnowBite seizoen met duizenden Mountain Rockers en dit hebben we uiteraard allemaal aan jullie te danken. Daarom nodigen we jullie maar al te graag uit op onze traditionele Frozen Beats in ons huis van verderf “Charlatan” nu vrijdag 21/04. Dit is tevens de officiële after season party van SnowBite en de officiële countdown van Journey Of Sound. Kom zeker langs, geniet van free Jägermeister en ontdek al onze artiesten.

Frozen Beats

Speciaal voor jou binnen 24h


Morgen, vrijdag 21/04 maken we Café Charlatan, het huis van verderf onveilig met onze Snowbite & Journey Of Sound community. We nemen afscheid van de sneeuw en verwelkomen de zon met: TOP DJ's - FREE BOOZE – SURPRISES - VIDEOPREMIERES
Ontdek hier de line-up

Spectaculaire stunts op Sportlife presents SnowClash7: Meet The Legends flavored by Poliakov


Voor het zevende jaar op rij kwamen tijdens de eerste week van de Paasvakantie 300 freestyle skiërs en snowboarders af naar SnowBite’s freestyle SnowClash. Dit spectaculaire evenement voor en door freestylers vond dit jaar voor het eerst plaats in het prachtige Risoul en ging onder de hamer als “Sportlife presents: SnowClash 7 Meet The Legends”. 
CHECK HIER DE PICZZZ

PRIMEUR

Belgisch Kampioenschap Freeride Ski en Snowboard voor het eerst in Franse Alpen
 

Geniet samen met ons van deze onvergetelijke eerste editie waar ski en snowboard voor het eerst samen smolten tot een prachtige wedstrijd. Volgend jaar opnieuw, met nog meer poeder!
VERSLAG

Dit moet je zien: SnowBite Partyweeks in a nutshell 


Meer dan 1000 enthousiaste SnowBiters gingen los in Les Deux Alpes, Serre Chevalier en Val Di Sole. Toch wel een opmerkelijke editie vol sneeuw, liefde en feest.
 
CHECK HIER DE PICZZZ
 

Ontdek het grote geheim van SnowBite 

We zijn net terug van enkele waanzinnige partyweeks met meer dan 1000 SnowBiters. In Italië lanceerden we het nagelnieuwe winterconcept VRIESPUNT° waar één appartement ging lopen met maar liefst 1000 liter Primus bier. SnowClash komt eraan en ook het Belgisch Kampioenschap Freeride ski en snowboard zal vele harten sneller doen slaan. Het grote geheim van SnowBite zit hem in het feit dat we avonturiers zijn die altijd op zoek gaan naar dat ietsje meer. We doen het met passie en leven voor onze job met het hart op de juiste plaats.

SnowBite Partyweeks

Memorabel en onvergetelijk 


Meer dan 1000 enthousiaste SnowBiters gingen los in Les Deux Alpes, Serre Chevalier en Val Di Sole. Toch wel een opmerkelijke editie vol sneeuw, liefde en feest.
CHECK THE FIRST PICZZZ 

Boek nog dit weekend voor SnowClash tijdens de eerste week Paasvakantie en WIN GoPro Hero  

Sportlife SnowClash flavored by Poliakov wordt eentje om nooit te vergeten. Voor € 360 voor dit hele pakket heb je gratis lessen door beste Freestyle Skiërs & Boarders tijdens de eerste week van de Paasvakantie. 185km pistes in Risoul én Vars, 10 Snowparks en een private NightPark! Sunset & Urban sessions, de beste Belgische dj's & artiesten. Bovendien maak je nog kans op een GoPro Hero als je dit weekend boekt. Winnaars worden maandagavond bekendgemaakt op onze SnowBite Facebook.

BOOK NU

extra artiesten 

Tijdens SnowClash 


Een magisch artiestenteam zal SnowBite begeleiden tijdens de Sportlife SnowClash flavored by Poliakov. Aarzel niet als je zeker wil zijn van je plaatsje.

BOEK NU

SnowBite organiseert voor eerste maal Belgisch Kampioenschap Freeride ski én snowboard


Droom je ervan om maagdelijke flanken naar beneden te knallen en bekroond te worden tot Belgisch Kampioen(e) Freeride ski of snowboard? Twijfel niet langer als je hier wenst aan deel te nemen en bevestig je deelname hier.

BOOK NOW

BREAKING NEWS! SnowBite scoort dubbel met BK Freeride ski én snowboard

Na drie fantastische jaren met de Stoked Boardshop organiseert SnowBite voor de eerste maal het Belgisch Kampioenschap Freeride ski én snowboard samen. Voor deze heuse primeur slaan SnowBite, Skibum en Sneeuwsport Vlaanderen de handen in elkaar en maken samen met het Poederbaas Freeride Festival elke flank in Val Thorens onveilig.

Dennis Cartier

bevestigt voor Krokus 


Deze producer en dj stond al in verschillende hitlijsten en speelt al jaren over geheel België en Europa. We hebben extra appartementen gekocht! De snelle beslissers kunnen nog mee naar dit zon -en sneeuwzekere skigebied Risoul.
BOEK NU 

SnowBite scoort dubbel met Belgisch Kampioenschap Freeride ski én snowboard 

Droom je ervan om maagdelijke flanken naar beneden te knallen en bekroond te worden tot Belgisch Kampioen(e) Freeride ski of snowboard? Wel in 2017 kan dat meer dan werkelijkheid worden. Twijfel niet langer en bevestig je deelname.  

BOOK NOW

Gratis Lessen 

Tijdens SnowClash 


Ja hoor, naar jaarlijkse traditie worden er opnieuw gratis lessen aangeboden door de Belgische freestyle ski -en snowboardscène. Wil je ook gratis je techniek bijschaven en meedoen aan de coolste shows van de Franse Alpen? 
DETAILS

Confirmed riders en artiesten


Volgende riders hebben alvast bevestigd: Kezin Vuylsteke, Ben Theunissen, Stef Vandeursen, Bram Muyle, Junior Roose, Tom Parmentier.. Uiteraard zullen er nog heel wat volgen, Er werden reeds enkele internationale toppers uitgenodigd voor spektakel tijdens de eerste week van de paasvakantie. Daarnaast zijn er naar jaarlijkse gewoonte enkele knallers van artiesten mee zoals Cédex & Higher Underground, Maddis, Lambi, Bobo van Radio Belgique FM en Funky Fish.

BOOK NOW