Inboeken naar Balaton Sound Festival 2019 - Balaton Sound Festival 2019 Wijzigen

Balaton Sound Festival 2019

30/06/2019 - 08/07/2019 239 Euro

“JOURNEY OF SOUND”  TO BALATON SOUND FESTIVAL: Belgians Do It Better

🇧🇪Journey Of Sound organiseert een magische road trip naar Balaton Sound Official Festival aan het Balatonmeer in Hongarije. Deze muzikale karavaan reist doorheen steden, langs kastelen en doet een ongezien take over van party city n°1 van Europa, Boedapest. Reis met ons mee naar Balaton Sound Festival met de auto of partybus en beleef hét festival van Europa met Journey Of Sound's Belgian Camping**** met zwembad & privé beach rechtstreeks aan het meer!

Op maandag 1 juli 2019 komen we samen met 700 muziekliefhebbers in Boedapest city richting Balaton Sound Festival aan het Balatonmeer in Hongarije. Onder de naam Journey of Sound worden deelnemers ondergedompeld in een magische sfeer met focus op de DJ-cultuur en beleving.

Door deel te maken van een “Road Trip” (met eigen wagen of party bus) doorheen de mooiste plekken van Oost-Europa (Duitsland en Hongarije (Boedapest en Zamardi)) belanden de feestende Belgen op dit prachtige en unieke festival. Bovendien ligt de Journey of Sound VIP Camping 30 meter aan het Balatonmeer.

Maak een nieuw account aan

of gebruik een bestaand account

Wachtwoord vergeten?